Træningskamp: Horsens B 8-0 Horsens KFUM

februar 14, 2016

Spillested: Vestergade Kunstgræsbane

Horsens B 8 - 0 Horsens KFUM

Søndag formiddag tog vi hul på træningskampene. Det skulle vise sig at være sultne, løbevillige og hurtigt tænkende spillere over hele linjen.

Efter 5 minutter er vi foran 1-0. Kristian Gadeberg header os på 1-0 efter hjørnespark fra Jacob Boisen. En standard der kun har været på taktik tavlen og ikke på træningsbanen endnu. Flot udført screening af Morten Hansen sikre at Kristian ugeneret kan stige op. De næste 10 minutter kommer vi i gode mand/mand situationer på kanterne, men Kasper Jensen og Alexander Falk er ikke skarpe i beslutninger og berøringer. En måned inden i sæsonen forventes ikke andet. Efter 15 minutter kommer vi på 2-0. Angrebet iscenesættes af Kasper Jensen. Kristian Gadeberg afslutter, men blokeres. Riposten afslutter Jacob Boisen, men blokeres igen. I 3. forsøg sparker Kristian bolden i nettet. Her kan sættes et flot flueben ved 2. og 3. bolde. Vi kommer på 3-0 efter 21 minutter ved Kristian efter assist fra Jacob. Jacob kommer til baglinjen og spiller en helt fri Kristian der i sin omskolede rolle står helt korrekt placeret. 4-0 i det 34 minut ved Kristian igen ved assist fra Jacob. Et par gode kombinationer sætter KFUM på hælene. 5-0 igen ved Kristian. Alexander trækker i velkendt stil ind i banen og afslutter. Riposten er Kristian over.

Vi går til pausen og har løst mange opgaver og aftaler. Tempo, positionering, afleveringer i mellem kæderne, spil på 3. mand med dertilhørende løb i bagrummet. 3 indskiftninger i pausen ændre ikke billedet ret meget.

Vi kommer på 6-0 efter 8 minutter ved Kristian. Assisteret af Karsten. Karsten ser pladsen i bagrummet efter hurtige kombinationer centralt. En tværaflevering og Kristian er på sin plads. Herfra ser vi vores mangler. Vi er langt fra i god nok form og kan konstatere at vi har luft til 55 minutter. Vi kommer på 7-0 ved Jacob Boisen. Jacob sendes i dybden af Morten Hansen. Efter at have mistet bolden, generobre Jacob bolden, sætter en mand ved baglinjen, og sparker den fra en spids vinkel op i nettaget. Karsten Bæk lukker kampen til 8-0 efter selv at have indgået i kombinationer med Kristian.

Holdet bestod af:

Brian Holst, Jeppe Svenningsen, Morten Hansen, Martin Knudsen, Karsten Bæk, Morten Munch, Nicki Madsen, Jacob Boisen, Alexander Falk, Kasper Jensen, Kristian Gadeberg, Paw Van Urk, Patrick Mortensen og Martin Larsen

Målscorer: Kristian Gadeberg (6), Jacob Boisen & Karsten Bæk

Dagens Spiller: N/A