Træningskamp: Horsens B 5-1 FFD Kralupy

marts 5, 2016

Spillested: Vestergade Kunstgræsbane

Horsens B 5 - 1 FFD Kralupy

4. træningskamp var mod, for os, ukendte FC Kralupy.

Et Århus hold der var bekendt med vores blå spillertøj og derfor havde medbragt orange veste. Det var det eneste spillertøj de havde medbragt og vi måtte hjælpe dem med shorts og strømper.

På banen startede de med et hårdt pres, hvor vores ellers rolige bagkæde slet ikke fik styr på opspillet. Mange fejlafleveringer gav halve og hele chancer. Først efter 15 minutter får vi fat og finder ro/balance i vores boldomgang. Vi kommer på 1-0 ved Alexander efter et hjørnespark fra Nicki Madsen. Bolden blev slået i det bagerste område og Alexander steg højt til vejrs. Det bliver 2-0 på efter et mønster angreb. Hvis Van Gaal skulle udtrykke det, blev der spillet ”horny” fodbold i dette angreb. Op på forreste mand, ned på central midt, bredt til back, dybt til kant og tværs til angriber. Alexander Falk har den afsluttende aflevering til Kristian Gadeberg, der sikkert omsætter. 3-0 bliver det ved Kristian Gadeberg direkte på frispark. Chris Jørgensen bliver lagt ned af Kralupys bagerste mand. Man kan diskutere om muren og målmandens placering er korrekt, men bolden skal stadig sparkes i mål. Flot udført. 4-0 inden pausen ved Kasper Jensen. Et soloraid af Alexander Falk og en tværbold på kanten af feltet, sættes i nettet.

Efter pausen kommer Kralupy på 4-1 efter en situation hvor vi sætter os selv under pres, men lidt for spændende afleveringer. Vi lukker til 5-1 ved Alexander Falk. Efter et sideskift fra Nicki Madsen, brækker Alexander ind i banen og banker den under målmanden. Vi har chancer til at score 3-4 stykker mere ved bl.a. Martin Larsen. Cadeau for at komme frem til chancer – målene skal gemmes til turneringen. Igen leverer vi en godkendt 1. halvleg og falder i 2. halvleg. Jeg skyder ikke skylden på fysikken – det er utvivlsomt koncentrationen der halter.

Holdet bestod af:

Kenneth Jensen, Jeppe Svenningsen, Morten Hansen, Martin Knudsen, Morten Mariager, Michael Søby, Nicki Madsen, Chris Jørgensen, Alexander Falk, Kasper Jensen, Kristian Gadeberg, Brian Holst, Casper Broen og Martin Larsen

Målscorer: Alexander Falk (2), Kristian Gadeberg (2) & Kasper Jensen

Dagens Spiller: N/A