Træningskamp: Horsens B 3-1 Harlev IK

marts 13, 2016

Spillested: Vestergade Kunstgræsbane

Horsens B 3 - 1 Harlev IK

Anden sidste træningskamp inden turneringen blev spillet dagen efter årets opstartsfest.

Det satte små spor i kampen ift. tanke/handling. Der kan ikke sættes en finger på vilje og fight, da alle mand løste dette til UG. Dagens modstander var et ungt hold der fysisk og konditionelt gik ned efter 35 minutter. Det betød at vi mødte en mur på 11 mand fra midten og ned mod deres felt. Jeg kan konstatere at vi ikke har/havde redskaberne til at løse dette på dagen. Vi spiller for langsomt, upræcist og løber forkert. Der skal højt tempo og kvalitet i afleveringer samt dybe løb hvis sådan et forsvar skal åbnes. Vi kommer foran 1-0 efter 25 minutter ved Chris Jørgensen. Karsten Bæk kommer til baglinjen og serverer en flad bold til Chris, der blot skal sætte indersiden på. Det ændre ikke på Harlevs tilgang til kampen og vi skal fortsat spille rundt om dem. Vi bliver desværre igen ramt af vores høje forsvarslinje/kikset offside hvor Harlev kommer igen og udligner til 1-1.

Efter pausen er mønstret det samme og vi skal hen til det 79. minut før vi score til 2-1 ved Martin Larsen assisteret af modstanderens målmand. Et udspark trilles i fødder af Martin, der sikkert scorer. Samme Martin gør det til 3-1 assisteret af et energisk løb af Jacob Boisen. Jacob kommer til baglinjen og serverer bolden for Martin der blot skal sætte indersiden på.

Igen er der skiftet en del rundt på pladserne. Morten Hansen, Morten Munch, Kristian Gadeberg, Kasper Jensen og Alexander Falk var alle fraværende til dagens kamp. 5 mand der udgør fundamentet i holdet.

Holdet bestod af:

Brian Holst, Jeppe Svenningsen, Casper Bo Jensen, Casper Broen, Morten Mariager, Michael Søby, Nicki Madsen, Jacob Boisen, Chris Jørgensen, Karsten Bæk, Martin Larsen, Kenneth Jensen, Paw Van Urk, Patrick Dam og Martin Knudsen

Målscorer: Martin Larsen (2) & Chris Jørgensen

Dagens Spiller: N/A