Træningskamp: Horsens B 2-1 Juelsminde IF

februar 21, 2016

Spillested: Vestergade Kunstgræsbane

Horsens B 2 - 1 Juelsminde IF

Søndag formiddag havde vi besøg af Juelsminde til testkamp nummer 2.

Der var byttet rundt på 5 pladser i forhold til første kamp. Sygdom, skader og ferie åbnede muligheden for at flere kunne byde sig til i kampen om de 14 pladser. Vi skulle især blive testet på centrale pladser, da afbuddene kom fra det centrale forsvar og den centrale midtbane.

I første halvleg har Juelsminde et par store chancer i form af friløbere uden at få omsat til mål. Kenneth Jensen redder os i de situationer der opstod. Juelsminde vil gerne spille bolden ud i første halvleg og får lov til det. Vi er ikke helt afstemt i vores pres. Når vi er på bolden spiller vi meget sidevers og baglæns. Samtidig står vores offensive folk for langt tilbage på banen og vi har alt for langt til Juelsminde målet.

Anden halvleg bliver bedre. Vores forreste folk gør afstanden i Juelsminde kæden større og vores første berøringer/afleveringer ligner noget der kan blive farligt. Vi er stadig uskarpe med den sidste aflevering. Martin Larsen tilkæmper sig et straffespark efter 60 minutter. Det omsættes sikkert af Kristian Gadeberg. Efter 68 minutter kommer vi på 2-0 ved Casper Bo Jensen. Kasper Jensen sparker et hjørnespark i hovedet af Chris Jørgensen, der header på tværs til Casper Bo. Juelsminde kommer på 2-1 kort før tid i en situation hvor vi ikke får tacklet og fulgt med løbene i bagrummet.

Holdet bestod af:

Kenneth Jensen, Jeppe Svenningsen, Casper Bo, Martin Knudsen, Karsten Bæk, Morten Munch, Chris Jørgensen, Alexander Falk, Kasper Jensen, Kristian Gadeberg, Paw Van Urk, Morten Mariager og Martin Larsen

Målscorer: Kristian Gadeberg & Casper Bo Jensen

Dagens Spiller: N/A