Serie 5: Horsens Freja 2-2 Horsens B

september 19, 2014

Spillested: Vestergade Stadion

Horsens Freja 2 - 2 Horsens B

Kampen mod Freja, var denne gang ikke bare et lokal opgør, det var samtidig kampen for os om at trække væk fra Freja. Freja skulle derimod vinde for at hægte sig på os.

Vi viste igen at vi er et virkelig godt spillende hold, de første 10 min af kampen bølger det frem og tilbage, begge hold presser hinanden meget og der er generelt mange fejl fra begge sider. Efter de 10 min, sætter vi os på kampen og det gjorde vi resten af første halvleg, det var klart den bedste halvleg vi har spillet i år. Der var ingen der gik i panik og vi kørte dem rundt, de rørte stort set ikke bolden. Efter 15 min bringer Anders Lykke os foran, på et fantastisk hovedstød, efter et super indlæg fra Daniel Knudsen. 10 min senere scorede Anders Vilholdt efter et drop af Frejas målmand, 2-0. Vi havde chancer til at komme foran både 3 og 4-0, men desværre fik vi ikke udnyttet vores spil overtag.

I pausen fik vi snakket det hele godt igennem og folk virkede klar til at gå ind og sikre sejren, der var ingen nervøsitet for at det skulle gå galt. Vi holder dem stort set for chancen indtil 20 min igen, hvor dommeren også vil være med og forærede dem et straffespark, det er en gåde for os og for Freja hvordan den kunne dømmes, efter et skulderskub inde i boksen. Nok om den fejl, dommeren dømte en ellers udmærket første halvleg, Desværre kommer han i fokus igen i  de sidste 10 min hvor han giver 2 røde kort, 1 til hvert hold, en episode han ikke så men dømte den ud fra hvad han troede der skete. Efter 1-2 målet af Freja, sidder de klart på spillet og får også fortjent udlignet til 2-2, med 5 min igen. Kampen var aldrig kommet i fare for os, hvis dommeren ikke havde sat dem i gang med et straffe, i en periode hvor vi havde styr på kampen.

Alt i alt en god kamp fra 2 gode hold, der matcher hinanden rigtig godt.

Kasper Rasmussen, træner

Målscorer: Anders Lykke (1) & Anders Vilholdt (1)

Dagens Spiller: Morten Pedersen