Serie 4: Stensballe IK 1-1 Horsens B

september 26, 2015

Spillested: Stensballe

Stensballe IK 1 - 1 Horsens B

Vi skulle rette op på det ærgerlige pointtab mod Shetlandsponyerne, så vi fortsat kunne holde fast i toppen.

Kampen starter dog ikke som håbet og vi kommer bagud 1-0. Vi er tvunget ud i en udskiftning og de efterfølgende rokeringer giver uro i de bagerste rækker. Vi kommer til et par halv store chancer, men mangler lidt dygtighed/held i afslutningen. Kort før pausen tillader vi os at brænde et straffespark ved Jan Kaxe.

Vi skal kun 1 minut ind i 2. halvleg før vi udligner. Netop ind skiftede Chris Jørgensen assistere Alexander Falk. Han hamrer bolden i kassen til 1-1. Vi får ved en enkelt situation sendt Karsten Bæk alene med målmanden. Han bliver nedlagt bagfra af en Stensballe forsvar. Desværre tolker dommeren det til en ren tackling. 2. halvleg bliver ikke velspillet og er fyldt med et hav af tekniske fejl. Når vi var ovre på Stensballes banehalvdel, ramte vi ikke nogle fra vores eget hold. Meget skuffende at vi ikke kunne tilspille os chancer, mod et tungt Stensballe forsvar.

Morten Munch bliver valgt af spillerne til vores bedste mand.

De 14 udvalgte var Brian Holst, Morten Mariager, Kristian Gadeberg, Nicki Madsen, Kasper Petersen, Morten Munch, Karsten Bæk, Nick Jakobsen, Alexander Falk, Jan Kaxe, Kasper Jensen, Martin Knudsen, Chris Jørgensen og Paw Van Urk.

Målscorer: Alexander Falk

Dagens Spiller: Morten Munch