Serie 4: Lund IF 2-5 Horsens B

oktober 17, 2015

Spillested: Lund Stadion

Lund IF 2 - 5 Horsens B

Under opvarmningen virkede vi skarpe og fokuserede på at finde tilbage til konceptet. Hurtig omtanke, flytte bolden på 1-2 berøring og vilje.

Der skulle også kun gå 2 minutter før vi var på 1-0. En skabelon øvelse lige efter trænerens bog. Et kort frispark, Kasper Jensen til baglinjen, indlæg og kasse ved Kristian Gadeberg. 5 minutter senere er vi på 2-0. Kasper Jensen går igen til baglinjen, hård flad aflevering i feltet, Chris Jørgensen rammer ikke bolden, men det gør Alexander Falk lige bag Chris. 2-0. Herefter kunne kampen gå 2 veje. Vi kunne mase på og give Lund en ordentlig snitter. Eller vi kunne gå i stå og smide konceptet. Vi vælger desværre det sidste og lukker Lund ind. Tidligere HB’er Lars Petersen sparker et frispark ind fra kanten af feltet til 1-2. Frisparket begås lidt unødvendigt satses der i tacklingen. Og kort efter kommer Lund på 2-2. Her står vores midtbane lidt passivt i eget felt, i stedet for at støde op på afslutteren. 1 minut før pausen scorer vi til 3-2. For første gang i Morten Mariagers 7 årige senior karriere scorer han. Og hvilket et. Fra kanten af feltet sparker han bolden op i hjørnet uden chance for målmanden. Assist endnu engang fra Kasper Jensen.

Vi kommer ud til 2. halvleg med god energi, men spiller stadig for langsomt på Lunds banehalvdel. For mange berøringer og for få investerende løb gør det nemt for et stillestående Lund hold. Vi gør ikke situationen nemmere da først Jonas Rindom og kort efter Morten Munch, pådrager sig et gult kort. Vi holder stand i de 10 minutter og kort efter får vi scoret til 4-2 ved Karsten Bæk. En ripost hvor Karsten er først over bolden. Alexander Falk lukket ballet med sin anden scoring og derved 5-2.

Spillerne skal have ros for at holde fokus på fortsat at ville vinde uanset hvordan stillingen ser ud.

Morten Mariager bliver valgt af spillerne til vores bedste mand. Herudover ros til Kasper Jensen for 3 assist og for konstant at udfordre Lund forsvaret.

De 13 udvalgte var; Brian Holst, Morten Mariager, Kristian Gadeberg, Paw Van Urk, Jonas Rindom, Patrick Dam (debut), Karsten Bæk, Nick Jakobsen, Kasper Jensen, Martin Knudsen, Morten Munch, Alexander Falk og Chris Jørgensen.

Målscorer: Alexander Falk (2), Kristian Gadeberg, Morten Mariager & Karsten Bæk

Dagens Spiller: Morten Mariager