Serie 4: Horsens Freja 3-1 Horsens B

april 12, 2013

Spillested: Vestergade Kunststofbane

Horsens B 1 - 3 Horsens Freja

Højt at flyve dybt at falde var der engang en klog mand der sagde, og det må vi sande at det er helt korrekt! Fra kampens første fløjt var vi under et unødvendigt pres fra Freja, dette skyldes ikke at Freja var specielt gode, men der imod at vi var meget ringe. Freja kom helt fortjent foran 1-0 efter at de havde haft en del chancer. Jan Kaxe får dog udlignet senere i første halvleg, efter en standard situation hvor Beurze får sendt et frispark godt i feltet, som Jensen får sparket ind foran mål hvor Kaxe kan sparke den ind til 1-1. Derefter bølger spillet lidt frem og tilbage, dog er det stadig Freja mest på bolden. 1-1 holdt til pausen hvor vi fik snakket om de ting der skulle ændres. Dette holdte dog ikke længe da Edwin Paha røg ud med rødt kort, hvilket kom til at præge stort set hele anden halvleg, hvor man tydeligt kunne se at vi var en mand i undertal. I dag var en kollektiv nedtur for et Hb mandskab, som bestemt ikke leverede varen. Vi satser på at denne fejl ikke kommer til at gentage sig, og at vi rejser os i flok, som et hold! Det skal dog siges at vi fik underkendt 1 mål som var helt ok, samt at vi blev snydt for et straffe, som i stedet udløste et rødt kort til os. Vi vil dog på ingen måder giver andre end os selv skylden for et tåbeligt nederlag.

Målscorer: Jan Kaxe (1)

Dagens Spiller: Morten Mariager