Serie 4: Horsens B 7-0 Dansk/Tyrkisk Horsens

august 18, 2015

Spillested: Flyttebussen Park

Horsens B 7 - 0 Dansk/Tyrkisk Horsens

Tirsdag d. 18. august og 3. spillerunde. Vi forventede at modstanderen fra Dansk/Tyrkisk ville være en stærk modstander, der med tilgang af 2 store profiler, må betegnes som en favorit til oprykning. Kampen startede også tæt og i de første 10 minutter afventende med forsigtig boldomgang. Efter 13 minutter åbner kampen for alvor, da der begås et klodset straffespark på sæsondebuterende Chris Jørgensen. Et hjørnespark fra Kasper Jensen kan Chris ikke nå op til, da han har en modstander hængende på ryggen. Morten Munch eksekvere, men brænder. Samme Munch retter lynhurtigt på sin skade, da han på det efterfølgende hjørnespark, igen slået af Kasper Jensen, kommer forrest og header til 1-0. Kampen er for alvor åbnet og vi tager tilløb til flere chancer, men mangler skarphed i den sidste aflevering. Efter 36 minutter får vi endnu et straffespark. En Dansk Tyrkisk spiller slår til bolden med hånden og derfor heller ingen tvivl om dette. Alexander Falk får ansvaret og banker bolden i kassen til 2-0. De sidste 10 minutter af 1. halvleg bliver et stormløb mod Dansk Tyrkisk mål, hvor Kim Nissen og Alexander Falk brænder 2 100% chancer.

Vi skifter 2 mand ved pausen og de sætter straks deres aftryk på kampen. Nicki Madsen og Jan Kaxe kommer ind. Vi giver bolden op. Spiller retur til Nicki, der sender Alexander Falk afsted på fløjen. Han servere en bold til Kaxe, der vipper den over målmanden og dermed 3-0. Der skal gå et kvarter før vi igen score. Det er Kaxe der sendes afsted alene med målmanden, på en god aflevering fra Munch. Kaxe afdribler målmanden og score til 4-0. Med et kvarter igen score Karsten Bæk til 5-0. Chris skærmer en forsvar og giver dermed Karsten frit løb mod mål. Sikkert udplaceres målmanden. Med 10 minutter igen kommer der et frustrationsudbryd fra en Dansk Tyrkisk spiller. Han sparker Munch og får korrekt rødt kort. I det 84. minut score Kristian Gadeberg til 6-0 efter et hjørnespark fra Kasper Jensen. Kristian springer over venner og fjender og header i klassisk Gadeberg stil bolden i nettet. Alexander Falk lukker og slukker til 7-0 med et drøn fra kanten af feltet efter småspil med Jan Kaxe.

De 14 udvalgte var; Kenneth Jensen, Morten Mariager, Kristian Gadeberg, Nick Jakobsen, Kasper Petersen, Morten Munch, Nicki Madsen, Martin Knudsen, Alexander Falk, Jan Kaxe, Kasper Jensen, Karsten Bæk og Kim Nissen.

Målscorer: Alexander Falk (2), Jan Kaxe (2), Karsten Bæk, Morten Munch & Kristian Gadeberg

Dagens Spiller: Morten Mariager