Serie 4: Horsens B 3-1 Hovedgaard IF

september 10, 2015

Spillested: Flyttebussen Park

Horsens B 3 - 1 Hovedgaard IF

Torsdag d. 10. september og 7. spillerunde. Der var topkamp og dermed en forventet god fodboldkamp i vente, da vi tog i mod det suveræne tophold der havde vundet alle sine kampe.  Vi har mødt Hovedgaard 2 gange i foråret og kender til deres stærke og svage sider. Derfor var oplægget meget præcist og HB spillerne kunne ikke tage fejl af hvordan opgaven skulle løses.

Vi giver bolden op og sender Alexander Falk afsted i dybden. Den kommer over Hovedgaards forsvar og da målmanden samtidig er på halvdistancen kan Sander heade bolden over målmanden og mod mål. Desværre bliver bolden reddet på stregen. Hvilken drømmestart det havde været. Der blev spillet forsigtigt i starten fra begge mandskaber og derfor ikke de store chancer. Hovedgaard har dog et glimrende gennemspillet angreb, hvor vi ikke følger med. Heldigvis en halvdårlig afslutning af deres angriber. Efter 24 minutter kommer vi bagud 1-0. Vi laver et unødvendigt frispark på en modstander der står med ryggen mod mål. Hovedgaards bedste mand eksekverer og sparker flot bolden over muren og op i hjørnet. Absolut ingen chance for Brian i målet. Det er et lille wakeup-call. Jacob Boisen begynder et arbejdsraseri, krydret med gode førsteberøringer, begynder vi at spille bedre og mere direkte. Lige inden pausen får vi udlignet til 1-1. Et hurtigt taget indkast af Nicki Madsen til Alexander Falk. Sander sparker fra vores venstre side, næsten fra baglinjen med venstre ben, hen over målmanden og dermed 1-1. Google ”Roberto Carlos goal against Tenerife” og du vil se en kopi af målet. Vi går dermed til pausen med en god fornemmelse.

Et par udskiftninger foretages. Ind med Morten Hansen og Jan Kaxe. Begge løfter niveauet for hele holdet med hårdt arbejde og hurtigere tanke oghandling med bolden. Efter en lille time kommer vi på 2-1. Et frispark fra Nicki til bagerste stolpe heades på tværs af Morten Hansen til Kristian Gadeberg. Kristian hopper op til overliggeren og header i mål. Igen beviser vi stor styrke ved standardsituationer. Vi foretager en ny indskiftning efter 65 minutter. Ind kommer Chris Jørgensen. Han skal blot bruge små 7 minutter på banen før han har scoret til 3-1. Kristian sender en klog og flad aflevering i fødderne/dybden til Alexander Falk, der med en hård flad aflevering finder en fremstormende Chris. Chris kaster hele kroppen ind i bolden og dermed 3-1. Et flot angreb afsluttet med en boksspillers målinstinkt. De sidste 15 minutter bliver uden de store chancer, hvor vi klogelig trækker tempoet ud af kampen.

Stor ros til hele holdet for en taktisk veludført kamp. Jacob Boisen skal fremhæves for sit energiske arbejde og store overblik.

De 14 udvalgte: Brian Holst, Morten Mariager, Kristian Gadeberg, Nick Jacobsen, Martin Knudsen, Nicki Madsen, Morten Munch, Karsten Bæk, Alexander Falk, Jacob Boisen, Kasper Jensen, Morten Hansen, Jan Kaxe &  Chris Jørgensen

Målscorer: Alexander Falk, Kristian Gadeberg & Chris Jørgensen

Dagens Spiller: Jacob Boisen