Serie 4: Horsens B 3-1 Horsens fS

oktober 25, 2015

Spillested: Flyttebussen Park

Horsens B 3 - 1 Horsens fS

Vi brugte torsdagens træning til at indstille os på HFS. Vi vidste at de står kompakt og ikke har noget i mod at stå i længere tid, for derefter at lave enkelte omstillinger. HFS skal spilles med stor tålmodighed og med hurtig boldomgang centralt og over kanterne. Det lykkes i lange perioder. Vi kommer foran 1-0 ved den blot 17 årige Patrick Dam Mortensen. Patrick er først over en returbold fra målmanden, der parerer en chance fra Kasper Jensen.

Efter pausen kommer vi på 2-0 ved Karsten Bæk. Denne gang efter endnu en returbold fra HFS målmanden. Han må endnu engang parerer efter en afslutning fra Nick Jakobsen. HFS kommer på 2-1 da vi er uopmærksomme og slet ikke får trykket godt nok på boldholder. Med 5 minutter igen gør Patrick det til 3-1.

Kampen foregår i et meget roligt tempo hvor sejren aldrig var i fare.

Paw bliver valgt af spillerne til vores bedste mand.

De 14 udvalgte var Brian Holst, Morten Mariager, Kristian Gadeberg, Paw Van Urk, Jonas Rindom, Patrick Dam, Karsten Bæk, Nick Jakobsen, Kasper Jensen, Martin Knudsen, Morten Munch, Alexander Falk, Jan Kaxe og Chris Jørgensen.

Målscorer: Patrick Dam (2) & Karsten Bæk

Dagens Spiller: Paw Van Urk