Serie 4: Horsens B 2-1 FC Horsens

april 2, 2013

Spillested: Vestergade Kunststofbane

Horsens B 2 - 1 FC Horsens

Sæsondebuten for holdet bød på en rodet 1. halvleg hvor FC kommer foran efter et frispark laver lidt ping-pong i muren og ender ved en FC-mand der køligt kan sende den forbi Vlad Burlacu i målet. Kampen bølgede frem og tilbage, der var chancer til begge hold, en af disse udmøntede sig i en udligning for HB. Oplægget var en stikning i dybden fra Kasper Jensen til Jan Kaxe, der roligt sendte sin afslutning forbi FC’s målmand. I 2. halvleg var der mere styr på tingene fra HB’s side og vi fik holdt FC fra store chancer. Et af mange kontraer fra HB resulterede i et hjørnespark. Michael Beurze får lagt bolden ind i feltet hvor Kristian Gadeberg får headed bolden videre mod mål, inde foran står Edwin Paha klar til at halvvejs sakse bolden forbi FC’s keeper. En god sæson premiere fra HB’s side, hvor vi fik hvad vi gik efter – 3 point.!

I kampen var der debut til Jonas Rindom, Kasper Jensen, Kasper Hammershøj og Stev Mikkelsen

Målscorer: Jan Kaxe (1), Edwin Paha (1)

Dagens Spiller: Jan Kaxe