Serie 4: Horsens B 1-5 Horsens Freja

oktober 11, 2015

Spillested: Flyttebussen Park

Horsens B 1 - 5 Horsens Freja

Weekendens resultater betød at vi med en sejr kunne spille os ind i oprykningskampen igen.

Vi starter kontrollerende og holder Freja fra chancer. Vi spiller desværre for langsomt, til selv at komme til noget.

2. halvleg starter forrygende og vi kommer foran 1-0 ved Alexander Falk. Det er første angreb hvor vi sætter tempo i afleveringen og bevægelsen. Alexander sætter selv en mand og banker den ind et godt stykke ude fra. 10 minutter senere rammes vi af en kontra. Vi har hjørnespark og er 4 mand mod Frejas 2 i omstillingen. Manglende kynisme ved fx at tackle eller skubbe modstander omkuld, gør at Freja i stedet kommer til baglinjen, spiller på tværs og scorer til 1-1. 2 identiske situationer sker efterfølgende og Freja fører 3-1. Som om vi ikke mødte nok modgang, dummer Jan Kaxe sig og får et direkte rødt kort. Freja får scoret til 4-1 og 5-1 i de sidste 10 minutter.

Nederlaget betyder et endegyldigt farvel til oprykningskampen. Jeg kan bringe et hav af undskyldninger for de manglende resultater. Det altoverskyggende punkt er at vi startede 2015 med en trup på 20 mand. Af de 20 mand er der faldet 8 mand fra. Én korsbåndskade, ét springerknæ, en fodskade, en rejse til USA, en der er blevet far, én der ikke ville starte ude, én der mistede lysten og én der flyttede til Århus. Vi kan nu begynde at arbejde hen mod næste sæson, hvor fokus er at få bygget op omkring de spillere der brænder for det.

Sæsondebuterende Jonas Rindom bliver valgt af spillerne til vores bedste mand.

De 13 udvalgte var; Brian Holst, Morten Mariager, Kristian Gadeberg, Jonas Rindom, Anders Lykke, Karsten Bæk, Nick Jakobsen, Benjamin Mathiasen, Jan Kaxe, Kasper Jensen, Martin Knudsen, Alexander Falk og Chris Jørgensen.

Målscorer: Alexander Falk

Dagens Spiller: Jonas Rindom