Serie 4: Horsens B 1-1 Bredballe IF

april 21, 2013

Spillested: Vestergade Stadion

Horsens B 1 - 1 Bredballe IF

Et skades- og afbudsplaget HB hold tog i dag imod puljens førsteplads Bredballe IF. Trods dette, startede vi kampen super flot, hvor vi sad på alt i de første 15 minutter, derefter kom Bredballe bedre med i kampen og kom til en del chancer ved lyn hurtigt omstillingsspil, hvor vi havde det svært. En af disse chancer bliver reddet på stegen af Kristian Gadeberg. Bredballe kommer lidt heldigt foran 0-1 kort efter pausen, på et hjørnespark hvor de får bolden klumpet ind over stregen. Derefter bølger spillet meget frem og tilbage, vi får tilkæmpet os flere gode chancer bla. Ved Jan Kaxe og Thomas Jensen som begge har skud på stolpen. Bredballe kommer også til chancer, en af disse reddes på stregen af Niclas Clayford. Midt inde i anden halvleg, får Thomas Jensen tilkæmpet sig et straffespark, som Michael Beurze desværre brænder. I situationen der førte til straffet får Bredballes anfører sit 2. gule kort og slutfasen bliver præget af et HB hold der jagter udligningen. Kort før tid kommer den, en “hail mary” aflevering fra forsvaret ender lidt heldigt ved Jensen som får kæmpet sig igennem og scorer sikkert til slutresultat 1-1. Kampen var en klar forbedring fra seneste kamp, og der skal bygges videre på den gode indstilling i dag!

I kampen var der debut til Ali.

Målscorer: Thomas Jensen (1)

Dagens Spiller: Morten Mariager