Serie 4: Horsens B 1-0 Stensballe IK

august 16, 2015

Spillested: Flyttebussen Park

Horsens B 1 - 0 Stensballe IK

Søndag d. 16. august ventede sæsonens første hjemmekamp. Modstanderen fra Stensballe, havde vi mødt i en træningskamp et par uge forinden. Det er et hold bygget op omkring et stærkt fundament i forsvaret og en hårdt arbejde central midtbane. Jeg tror Stensballes træner vil være enig, når jeg siger at kampen ikke var velspillet og bar præg af mange tekniske fejl. Om det skyldtes at vi matchede hinanden på den centrale midtbane eller sommerferien stadig hænger i spillerne, kan jeg kun gisne om. De største chancer tilfalder på standardsituationer. For vores eget vedkommende har Kristian Gadeberg et enkelt hovedstød og Alexander Falk har 3 nærgående. Uden at skinne igennem, vinder vi 1-0 på et straffespark begået mod Karsten Bæk. Det falder med 6 minutter igen, hvor vi har Jan Kaxe udenfor med gult kort. Morten Munch eksekverer sikkert til 1-0.

Stor tak til de fremmødte tilskuere og klubhuset v/Benno og Per. Det er fantastisk at vi har personer i HB der arbejder så meget for holdende. Husk at sætte pris på dem.

De 13 udvalgte var; Brian Holst, Morten Mariager, Kristian Gadeberg, Nick Jakobsen, Kasper Petersen, Morten Munch, Nicki Madsen, Martin Knudsen, Alexander Falk, Jan Kaxe, Kasper Jensen, Karsten Bæk og Kim Nissen.

Målscorer: Morten Munch

Dagens Spiller: Morten Munch