Serie 4: Dansk/Tyrkisk 3-2 Horsens B

oktober 4, 2015

Spillested: Dagnæs

Dansk/Tyrkisk 3 - 2 Horsens B

De to foregående kampe var endt med uafgjort. Det betød at vi var tvunget ud i en sejr eller minimum uafgjort, for at have en realistisk chance for oprykning.

Kampen er ikke andet end 10 minutter gammel da vi kommer bagud 1-0. Morten Mariager serverer bolden for en Dansk/Tyrkisk angriber, der sparker den i kassen til 1-0. Synd for Morten der har spillet fejlfrit og med stort overskud gennem hele efteråret. Dansk/Tyrkisk får et gult kort midt i 1. halvleg og vi får mulighed for at skubbe spillet frem. Desværre laver vi igen flere fejl i en situation og kommer bagud 2-0. En tværbold fra Kristian Gadeberg bliver skæv. Vi får ikke tacklet af og vi ”kigger” fodbold i stedet for at dække op i omstillingen. En omstilling hvor vi er 5 mod 3.

I 2. halvleg kommer vi bagud 3-0 efter en times spil. Igen vakler vi i defensiven og forærer lidt nemt et mål væk. Med små 15 minutter igen får vi reduceret til 1-3 ved Kristian Gadeberg. Assist af Jan Kaxe og med 10 minutter igen score Kristian igen på assist af Morten Munch og dermed 2-3. Vi har et par dødbolde hvor vi ikke bliver rigtig farlige og et enkelt indlæg hvor målmanden nedlægger Chris Jørgensen. Desværre ser dommeren ikke situationen.

Vi kan intet indvende mod nederlaget. Vi spiller med afstand den mest uoplagte kamp i min tid som træner. Af referatet fremgår det at defensiven så sløj ud i dag. Det gjorde den også. Men det er ikke nemt at være forsvarsspiller når man samtidig har en midtbane og et angreb der heller ikke leverer.

Kristian Gadeberg bliver valgt af spillerne til vores bedste mand.

De 14 udvalgte var Brian Holst, Morten Mariager, Kristian Gadeberg, Nicki Madsen, Anders Lykke, Morten Munch, Karsten Bæk, Nick Jakobsen, Benjamin Mathiasen, Jan Kaxe, Kasper Jensen, Martin Knudsen, Chris Jørgensen og Paw Van Urk.

Målscorer: Kristian Gadeberg (2)

Dagens Spiller: Kristian Gadeberg