Serie 4.2: Uldum IF 3-3 Horsens B

april 9, 2016

Spillested: Uldum Stadion

Uldum IF 3 - 3 Horsens B

Inden dagens kamp mod Uldum ville vi måske have været tilfredse med 1 point, men vi sidder med en lidt blandet følelse af point delingen.

I 1. halvleg afviste forsvaret simpelt alt og vi var meget uheldig med ikke føre med 2-0 til pausen. Vi havde 2 forsøg på stolpe og overligger ved CB, Plus gode forsøg ved vores angribere. Men vi fik ikke fyldt nok folk ind i feltet i vores omstillinger. Generelt spillede vi en god defensivt 1. halvleg hvor vi justerede ved at skubbe KP ned som højre back og Gareth op på midtbanen det gav mere dynamik i vores spil fremad, indtil Gareth måtte udgå pga. en mindre forstrækning. Benja som havde spillet en god første halve time blev skiftet med debutant Miguel som fik en god debut på midtbanen. Første halvleg sluttede 0-0.

I pausen kom Emilio og Patrick ind og Emilio formåede at gøre sådan at vi fik mere hold på bolden. Efter 53 minutter kom forløsningen så endelig da Jan Kaxe stod ved bagerste stolpe på et hjørnespark fra Broen og fra en spids vinkel sparkede bolden ind til fortjent 1-0 føring. Kort tid efter blev Uldum reduceret til 10 mand da dagens gode dommer ikke gad høre på mere brok fra ham af. Med en mand i overtal burde vi lukke kampen, men en lang bold som blev sparket over vores forsvar gav en fri løber som angriberen scorede sikkert på en chanceløs Claus Rasmussen. Efter 68 minutter kom dagens flotteste detalje da Fernando snød 2-3 mand og sparkede bolden flot op i venstre hjørne til 2-1. Men Uldum kom på 2-2 da vi stod lidt på hælene i forsvaret. Og gud hjælpe mig ikke Uldum med 9 minutter igen kom foran med 3-2 på nogle store misforståelser i forsvaret. Så skiftede vi Benja ind igen og med 2 minutter tilbage blev der begået straffe på ham da en Uldum spillet kom til at tackle ham bagfra og dommeren vurderede det til et straffe. Det blev sikkert eksekveret af banens bedste spiller Jan Kaxe til slut resultatet 3-3.

Uldum er et hold som vi skal have 3 point mod næste gang. Kampens bedste spillere for os i dag var Jan Kaxe og Fernando.

Jan Mortensen

Holdet i dag var:

Claus Rasmussen, Kasper Petersen, Casper Bo, Steffan Nyberg, Søren Johnsen, Jonas Rindom, Casper Broen, Fernando Sanahuja, Gareth Davies, Benjamin Mathiassen, Emilio Cervantes, Patrick Dam, Miguel Navares & Jan Kaxe.

Næste kamp er på tirsdag den 12/4 kl 19,00 på Hellebjerg kunstgræs bane imod mine favoritter til at rykke op fra vores pulje Juelsminde som har vundet begge deres første 2 kampe.

Målscorer: Jan Kaxe (2) & Fernando Sanahuja

Dagens Spiller: Jan Kaxe