Serie 4.2: Horsens B 2-3 Aale U&I

april 3, 2016

Spillested: Vestergade Kunstgræsbane

Horsens B 2 - 3 Aale U&I

Sæsonpremiere hjemme mod Aale U&I.I dag i vores oplæg til vores første Serie 4 kamp var vi enige om at have fokus fra start af. Det må man sige at vi havde for efter bare 40 sekunder førte vi 1-0 på mål af Anders Lykke. Efter et godt opspil af Kaxe og Meldrup. I de første 10 minutter sidder vi på det hele og kunne også have øget føringen. Men et gult kort til os fik vækket Aale og de fik lagt os under pres de sidste 25 minutter af første halvleg. Efter 32 minutter begår vi et klodset straffespark, som de får udlignet på til 1-1. Efter 36 minutter begår vi igen et dumt straffespark, så stod den 1-2. Yderligere 4 minutter efter lavede vi en opspilsfejl hvor Aale opsnappede bolden og sendte den over en chanceløs Claus Rasmussen. Så var vi pludselig bagud 1-3 ved pausen.

Vi fik justeret lidt i pausen og 2. halvleg fik vi med god hård fight kæmpet os tilbage igen og vi kom til flere gode forsøg. Men vi skal hen til det 78. minut før debutant Fernando fik scoret til 2-3. Vi satsede alt resten af kampen og burde have scoret et mål mere. Det skal retfærdigvis siges at Aale på en omstilling godt kunne have lukket kampen.

Men vi viser at vi har viljen, spillet, og kan godt være med i Serie 4 på mange parametre. Men de personlige fejl og de gule og røde kort skal vi have fjernet til næste kamp.

Man of the match blev Fernando tæt forfulgt af Jan Kaxe og endnu en debutant Gareth T Davies.

Med sportslig hilsen

Jan Mortensen