Serie 4.1: Hovedgaard IF 3-3 Horsens B

juni 18, 2016

Spillested: Hovedgaard Stadion

Hovedgaard IF 3 - 3 Horsens B

Det var kampen om 1. pladsen der denne lørdag var på menuen. Et meget stabilt Hovedgaard hold, der modsat tidligere sæsoner, holdt deres høje niveau hele vejen igennem. Derfor tillykke til Hovedgaard med den fortjente oprykning. Jeg frygtede det ville blive en sommerkamp, hvor man skal lede længe efter motivation og engagement. Heldigvis blev det ikke sådan en kamp.

Vi er på hælende det første kvarter. I meget klassisk Hovedgaard stil, hælder de boldene over kæderne. Pga. vinden bliver boldene for lange og vi når op på 10 målspark på 10 minutter. Vi formår ikke at spille et eneste målspark ud, da vi simpelthen er for dårlige på bolden og ikke formår at flytte os rundt på banen. Der skal et langt målspark til før vi formår at komme over midten. Brian sparker ud til Kasper Jensen. Kalle vender på manden, kombinere med Jacob Boisen og kommer til baglinjen. Kalle spiller på tværs til Kristian Gadeberg, der lægger skråt bagud til Alexander Falk. Alexander banker bolden bag en chanceløs Hovedgaard keeper. Et mønster angreb. Det bliver 2-0 efter 35 minutter. Kristian Gadeberg forlænger en bold, der først virker tabt. Hovedgaard forsvaret har kontrol over situationen, men en for kort aflevering åbner muligheden for Kasper Jensen. Han kæmper sig uden om en bred Hovedgaard forsvar og en lidt større målmand, inden han sparker bolden, med venstre, i nettet. En god blanding af held og vilje skaber målet til 2-0. Kort inden pausen kommer Hovedgaard på 2-1. Vi tillader at der bliver spillet igennem vores kæder centralt. Hovedgaards dygtige topscorer kommer alene igennem med Brian og scorer lidt heldigt, da han i stedet for et skud i det lange hjørne rammer bolden med hælen.

Det bliver 2-2 med 20 minutter igen hvor vi igen er lidt tynde centralt. Med 6 minutter igen kommer vi på 3-2. Kasper Jensen og Jacob Boisen kombinerer igen. Jacob sender en flad bold ind til Kristian Gadeberg, der scorer sit 24. sæsonmål med en flad inderside. Med 3 minutter igen kommer Hovedgaard på 3-3. Et hjørnespark bliver headet ud af feltet, hvor en Hovedgaard spiller er umarkeret. Han rammer bolden helt rent og skaber lidt spænding.

Vi holder stand og dermed slutter vi sæsonen som nummer 1.

Dagens bedste var Brian Holst. Han har i flere omgange et par store redninger. Herudover iscenesatte han angreb med præcise udspark og udkast.

Tak for forårssæsonen 2016, hvor Horsens Boldklub atter er tilbage i serie 3.

Tak for den store opbakning i og omkring klubben.

Sportslige hilsner

Dagens 14 mand: Brian Holst, Morten Mariager, Casper Bo Jensen, Karsten Bæk, Paw Van Urk, Morten Munch, Chris Jørgensen, Kasper Jensen, Jacob Boisen, Alexander Falk, Kristian Gadeberg, Kasper Rasmussen, Jesper Rasmussen & Casper Kirkegaard

Målscorer: Alexander Falk, Kasper Jensen & Kristian Gadeberg

Dagens Spiller: Brian Pedersen