Serie 4.1: Horsens Freja 2-3 Horsens B

april 8, 2016

Spillested: Vestergade Kunstgræsbane

Horsens Freja 2 - 3 Horsens Freja

For 3. kamp i streg var der genvalg til de 11 startende. Om det var en sovepude og grunden til den manglende tænding i de første 30 minutter kan der kun gisnes om. Vi kommer bagud 1-0 efter 2 minutter. Et frispark slået ind i vores felt, heades i mål af vores egen Morten Hansen. Vi er som nævnt 30 minutter om at vågne op og skaber nogle få chancer på standard ved Morten Hansen og Kristian Gadeberg. Efter 35 minutter kommer vi på 1-1. Karsten Bæk investere med et godt løb fra din back position, får bolden og assistere Kristian Gadeberg med et fladt indlæg. I bedste angriber stil møder Kristian bolden og sparker forbi Freja keeperen.

10 minutter inde i 2. halvleg får Martin Larsen et gult kort. Blot 5 minutter efter det gule kort kommer vi på 2-1. Karsten Bæk finder Jacob Boisen centralt. Jacob trækker bolden over midten og 3-4 meter uden for feltet sparker han bolden i det lange hjørne, uden chance for Frejas målmand. Med 25 minutter igen kommer Freja på 2-2. Efter et hjørnespark får vi ikke clearet bolden og Freja kan ubesværet sparke den ind. Et kvarter før tid kommer vi igen foran. Kristian Gadeberg står det helt rigtige sted, da Freja målmanden giver en returbold efter en afslutning fra Alexander Falk. Kampen slutter hektisk, hvor lange clearinger er det eneste vi praktisere. Med få sekunder igen, sparker Freja bolden ud over sidelinjen, men den bliver ikke vinket ude af Freja sidelinjen. Pinligt og usportsligt. I sekvensen får Freja bolden ind over midten og får et frispark 1 meter uden for feltet. Freja sparker bolden i muren og kampen fløjtes af.

Dagens spiller var venstre back og dobbelt assisterende Karsten Bæk.

Dagens 14 mand:

Brian Holst, Jeppe Svenningsen, Morten Hansen, Morten Mariager, Karsten Bæk, Nicki Madsen, Michael Søby, Kasper Jensen, Jacob Boisen, Alexander Falk, Kristian Gadeberg, Martin Knudsen, Chris Jørgensen og Martin Larsen.

Målscorer: Kristian Gadeberg (2) & Jacob Boisen

Dagens Spiller: Karsten Bæk