Serie 4.1: Horsens Freja 2-1 Horsens B

juni 6, 2015

Spillested: Flyttebussen Park

Horsens Freja 2 - 1 Horsens B

Et lokalopgør mod vores tætteste naboer Horsens Freja. Bedre bliver det ikke. Vi starter veloplagte, i højt pres og giver ingen ro til Freja spillerne. Efter 22 minutter kommer vi på 1-0. En præcis og dyb bold fra Morten Hansen sender Alexander Falk alene afsted. Han afslutter langs jorden mod det lange hjørne. Fortjent føring over på et højt og kontrolleret pres. Efter 33 minutter får Martin Knudsen gult kort. Herefter taber vi pusten og Freja får udlignet til 1-1 efter vores første fejl i organisationen.

Et par gange i starten af 2. halvleg kommer vi til baglinjen efter gode kombinationer og investerende og pågående løb mellem Nick Jakobsen og Kasper Jensen. 3 gange får vi slået en god flad bold på tværs af Freja målet, men mangler hver gang enten at ramme en medspiller/har for få i feltet. Efter 55 minutter får Freja et rødt kort og vi har alle muligheder for at få en sejr hjem. Desværre kommer vi aldrig op i det samme pres eller tempo og med 10 minutter igen, får en Freja spiller scoret fra 0 grader. Kenneth Jensen laver rookie mistake, træder ud i feltet og dækker ikke forreste stolpe, hvor bolden går ind. Det er igen igen historien om de personlige fejl der har kostet os.

Vi har nu 2 kampe til at få en sejr og sikre overlevelse i serie 4.

Dagens spiller var utrættelige Morten Munch.

Jesper Rasmussen, træner

Dagens 14 udtagne var:

Kenneth Jensen, Nick Jakobsen, Casper Bo Jensen, Morten Hansen, Casper Broen, Morten Munch, Martin Knudsen, Karsten Bæk, Kasper Jensen, Alexander Falk, Kristian Gadeberg, Chris Jørgensen, Kim Nissen & Kasper Petersen

Målscorer: Alexander Falk

Dagens Spiller: Morten Munch