Serie 4.1: Horsens B 3-1 Shetlandsponyerne FC

maj 17, 2016

Spillested: Vestergade Stadion

Horsens B 3 - 1 Shetlandsponyerne FC

I forrige indbyrdes opgør vandt vi 5-0, bl.a. på en lyn scoring efter 1 minut. Oplægget var det samme til dagens opgør. Et højt pres med angreb bølgende ind over Ponyerne skulle skabe fundamentet til en sejr. Vi skaber også halve og hele chancer i starten, men skal hen til det 16. minut før vi scorer. Jesper Lund modtager bolden, vender og afleverer en flad dyb bold til Jacob Boisen. Han oversprinter forsvaret og sparker sikkert bolden forbi keeperen. Det bliver 2-0 kort efter på et straffespark. Jesper Lund vrister sig fri af sin markering, løber mod mål og bliver kantet af en forsvarsspiller. Kristian Gadeberg eksekverer sikkert til 2-0. Vi hiver lidt i håndbremsen og bliver ramt af først et gult kort til Alexander Falk der ret beset kunne give rødt kort og kort efter et gult til Jesper Lund efter 2 frispark inden for 1 minut. I de 10 minutter med 2 mand i undertal er vi utroligt nok rolige på bolden og arbejder, som man skal i undertal, meget hårdere og organiseret. Efter vi er fuldtallige kommer vi aldrig i gang med noget etableret spil og Shetlandsponyerne får tilkendt et straffe med 2 minutter til pausen. Brian Holst kommer for sent i en duel med en Pony angriber og korrekt straffe. Selvom Brian får en hånd på bolden, går den i målet til 2-1.

Efter pausen knækker vi helt i vores kæder. Vi giver Ponyerne flere gode omstillingsmuligheder og sylter vores forsvar. Med 10 minutter igen står vi og sover og lader Ponyerne tage et hurtigt frispark. Heldigt for os, passerer bolden i det lille felt uden de kommer til afslutning. Det var en helt igennem forfærdelig aktion af os. Topholdets held tilsmilede os. Med 2 minutter igen lukker vi kampen til 3-1. Et kort hjørnespark mellem Kasper Jensen og Morten Hansen, hvor vi skal holde bolden, ender med at Morten Hansen sender bolden ind over keeperen og til en helt fri Martin Larsen. Hans afslutning bliver i stedet en aflevering til Kristian Gadeberg, der med sit 17 sæsonmål sikkert sparker den ind. Kampen blev en typisk hverdagskamp, hvor vi manglede energi og overskud i alle vores aktioner. På sådan en dag skal vi være taknemmelige for 3 point.

Dagens bedste var den defensive styrmand Morten Mariager.

Sportslige hilsner

Dagens 14 mand: Brian Holst, Jeppe Svenningsen, Morten Mariager, Casper Bo Jensen, Karsten Bæk, Nicki Madsen, Morten Hansen, Kristian Gadeberg, Alexander Falk, Jesper Lund, Jacob Boisen, Martin Knudsen, Kasper Jensen & Martin Larsen

Målscorer: Kristian Gadeberg (2) & Jacob Boisen

Dagens Spiller: Morten Mariager