Serie 4.1: Horsens B 3-0 Horsens KFUM

marts 28, 2016

Spillested: Vestergade Kunstgræsbane

Horsens B 3 - 0 Horsens KFUM

Det vi havde arbejdet på og set frem til skulle denne mandag omsættes til 3 point.
Vi nåede aldrig op på et niveau hvor vi kan være tilfredse. Dertil var kvaliteten i vores beslutninger og aktioner ganske enkelt for dårlige. Skulle der spilles en kort, blev der slået en lang, skulle man spille på første berøring, tog man et touch for meget og omvendt. Der var dog ikke tvivl om at vi var niveauer over KFUM og vi skaber også chancer nok til at lukke kampen tidligere end vi gør. Første halvleg er rodet og fejlfyldt. Vi får et gult kort til Morten Mariager, der efter et boldtab centralt, er nødsaget til at nedlægge en KFUM spiller.
Vi kommer på 1-0 i det 54. Minut. Jacob Boisen modtager bolden fra Morten Hansen. Herfra tager han sagen i egen hånd. Han sætter 2-3 KFUM spillere og sparker bolden sikkert i nettet. Det bliver 2-0 i 80 minut efter endnu en aktion fra Jacob. Fra baglinjen spiller han en helt fri Kristian Gadeberg, der sparker bagom støttebenet. 3-0 bliver det i 89 minut ved Alexander Falk. Et hjørnespark til bagerste område heades retur af Michael Søby. Fra straffesparkspletten banker Alexander bolden i nettet.
Banens bedste var Jacob Boisen. Der skal også lyde stor ros til forsvaret der lukkede ned for KFUM.

Holdet bestod af:

Brian Holst, Jeppe Svenningsen, Morten Hansen, Morten Mariager, Michael Søby, Nicki Madsen, Jacob Boisen, Chris Jørgensen, Karsten Bæk, Martin Larsen, Alexander Falk, Kristian Gadeberg, Kasper Jensen & Martin Knudsen

Målscorer: Jacob Boisen, Kristian Gadeberg & Alexander Falk

Dagens Spiller: Jacob Boisen