Serie 4.1: Horsens B 1-1 Horsens Freja

maj 22, 2016

Spillested: Vestergade Stadion

Horsens B 1 - 1 Horsens Freja

Lokalopgør er altid fyldt med tænding og nerve. I dag var ingen undtagelse. Der blev gået til den i alle dueller. Horsens Freja kommer til den første kæmpe chance. De kommer alene igennem med Brian Holst, men han redder os. Efter et kvarter kommer vi foran 1-0. Jacob Boisen trækker ind i banen og med et kort aftræk banker han bolden i nettet uden chance for Freja keeperen. Op til målet har vi arbejdet fantastisk defensivt og fået lukket næsten helt ned for Freja chancer. Vi lukker desværre Freja ind i kampen på et straffespark begået af Jesper Lund. Freja omsatte sikkert til 1-1. Med 10 minutter til pausen får Kristian Gadeberg et gult kort. Frisparket kommer efter en god chance til Kristian, hvor han i opfølgningen på riposten, går lidt for hårdt til en Freja spiller. I undertalsperioden står vi stærkt, men også meget defensivt.

Efter pausen løsner begge mandskaber op og de offensive kræfter viser tænder. Vi har en god mulighed ved Jacob Boisen, der sparker langt ude fra, men en helt fænomenal redning af Freja keeperen holder resultatet på 1-1. Kort efter har samme Jacob en større chance, da han fra baglinjen, tæt under mål, sparker på keeperen. Vi har et godt og tungt langskud fra Martin Knudsen, som Freja målmanden, lidt heldigt, taber over målet. I den anden ende holder Brian os inde i kampen med et par store redninger. Bl.a. et lop fra Freja’s stærke angriber, hvor Brian må ud i fuld længde. Det blev som ventet en helt jævnbyrdig kamp og resultatet kan vi ikke indvende noget imod.

Dagens bedste var igen en mand fra forsvarskæden. Casper Bo Jensen fik ryddet op utallige gange og fuldt fortjent valgt til banens bedste.

Sportslige hilsner

Dagens 14 spillere: Brian Holst, Karsten Bæk, Morten Mariager, Casper Bo Jensen, Jeppe Svenningsen, Nicki Madsen, Chris Jørgensen, Jacob Boisen, Alexander Falk, Jesper Lund, Kristian Gadeberg, Martin Knudsen, Martin Larsen & Kasper Jensen

Målscorer: Jacob Boisen

Dagens Spiller: Casper Bo Jensen