Serie 4.1: Brædstrup IF 0-5 Horsens B

maj 28, 2016

Spillested: Brædstrup Stadion

Brædstrup IF 0 - 5 Horsens B

Lørdagens kamp var den første af 3 finaler.

Finaler i den forstand at vi med sejre i 2 af 3, vil sikre os oprykning til serie 3. Det var også et motiveret hold der startede kampen med et tungt pres og var villige til at løbe de dybe løb og derved trække Brædstrup kæderne fra hinanden.

Vi skaber nogle gode muligheder i de første 10minutter, men skal frem til det 21. minut før vi kommer på 1-0. Efter et par kombinationer i et lille område, sender Jesper Lund bolden bag Brædstrup forsvaret og giver Kristian Gadeberg en friløber. Den chance lader topscoreren ikke gå til spilde og scorer sikkert til 1-0. Minuttet efter har vi en gigant chance til Jacob Boisen, men han skyder desværre i sidenettet. I det 27. minut kommer vi på 2-0, Jacob Boisen modtager bolden fra et indkast, sætter deres back og med et præcist indlæg i panden på Kristian Gadeberg er opskriften til 2-0 målet sikret.

Det bliver 3-0 i 57. minut ved Kasper Jensen. Kristian Gadeberg kommer til baglinjen og med et hårdt og fladt indlæg finder han en fremadstormende Kasper Jensen der sparker bolden i målet. Et godt dybdeløb af Kristian og et energisk løb af Kasper for at komme først på bolden. Efter 60minutter bliver det 4-0, Jacob Boisen modtager bolden fra Kristian Gadeberg, løber fra forsvaret og sparker den sikkert ind. Kristian Gadeberg lukker kampen med et kvarter tilbage, rollerne er byttet fra det forrige mål. Jacob Boisen kommer til baglinjen og slår den højt til forreste stolpe, keeperen kalder “jeg har”, men Kristian kommer forrest og header den ind.

Vi spiller en disciplineret kamp og lukker helt af for Brædstrup. Igen en stærk kamp i motorrummet hvor Jesper Lund fremhæves. Kampens oplevelse er dog Jacob Boisen der driver gæk med Brædstrup i 90 minutter.

Med sportslige hilsener

Dagens 14 mand:

Mickey Hansen(Debut), Jeppe Svenningsen, Jesper Lund, Morten Mariager, Karsten Bæk, Nicki Madsen, Morten Hansen, Jacob Boisen, Alexander Falk, Martin Larsen, Kristian Gadeberg, Paw Van Urk, Kasper Jensen & Chris Jørgensen

Målscorer: Kristian Gadeberg (3), Jacob Boisen & Kasper Jensen

Dagens Spiller: Jacob Boisen