Serie 4.1: AIA Tranbjerg 1-2 Horsens B

maj 25, 2015

Spillested: Grønløkke Stadion

AIA Tranbjerg 1 - 2 Horsens B

Kampen 2. pinsedag gav igen 3 point på kontoen. Kampen startede lidt nervøst, hvor vi tillod for mange tilfældigheder at opstå. Vi spillede for langsomt og hele tiden med ryggen til AIA’s mål. Efter et lille kvarter vender det. Vi skruer tempoet op, investere med dybe og tværgående løb og er over 2. bolde. Det resulterer i en bold i dybden til Kasper Jensen, der afdribler målmanden og nedlægges. Morten Munch eksekvere sikkert og vi er foran 1-0. Vi skaber 2 100% chancer til Daniel Schelle inden pausen. Det første efter en solotur af Kasper Jensen der efterfølgende servere en tværbold, der blot skal skubbes ind. Desværre ender Daniels afslutning i fødderne på målmanden. Den næste chance bliver serveret af Nick i en identisk situation. Igen får vi afsluttet direkte på målmanden.

I 2. halvleg skaber vi fortsat mange chancer. Der er én til Daniel alene med målmanden, 2 til Alexander Falk igen alene med målmanden og 2 til Kasper Jensen, hvoraf den ene bliver skabt af Kasper selv. Han afdribler 3 forsvarsspillere men skyder igen i fødderne af en stillestående målmand. Ind i mellem vores gigant chancer, får Alexander Falk bragt os på 2-0. Et par hurtigere kombinationer og et brag af en afslutning 5 meter uden for feltet. Med 15 minutter igen får AIA reduceret og der spreder sig nervøsitet i vores spil. En nervøsitet der opstår pga. vores ineffektivitet i modstanderenes felt. Vi klare skærene på hård fight, duelspillet og en fantastisk styret forsvarslinje.

Ud over en flot hold præstation med mange flotte gennemspillede angreb er der individueller roser til Morten Munch og Morten Hansen for dagens kamp.

Jesper Rasmussen, Træner

Dagens 14 mand var:

Kenneth Jensen, Morten Mariager, Morten Hansen, Nick Jakobsen, Casper Bo Jensen, Martin Knudsen, Morten Munch, Karsten Bæk, Kim Nissen, Daniel Schelle, Kenneth Andersen, Casper Broen, Kasper Jensen & Alexander Falk

Målscorer: Morten Munch & Alexander Falk

Dagens Spiller: Morten Munch