Serie 3: Stautrup IF 1-2 Horsens B

august 18, 2016

Spillested: Stautrup Idrætspark

Stautrup IF 1 - 2 Horsens B

Det var en kamp mod en nedrykker fra serie 2, der forventes at spille med en oprykning.

Derfor var udgangspunktet en god defensiv, krydret med omstillinger og gode standardsituationer. Vi kommer foran 1-0 ved Alexander Falk på assist fra Nick Jakobsen. Det bliver 2-0 ved Morten Mariager med hovedet, efter assist fra Alexander Falk. Morten løber ind foran målmanden og header bolden i et tomt mål. Et yderst sjælden mål fra Mariager, men et vigtigt af slagsen.

Vi står godt på banen og holder Stautrup fra chancer frem til dommerens tillægstid, hvor Stautrup reducerer til slutresultatet 2-1.

Alexander Falk fremhæves for sin energiniveau på toppen, hvor Stautrup aldrig fik ro.

Sportslige hilsner

De 14 udvalgte: Brian Holst, Jeppe Svenningsen, Jesper Lund, Morten Hansen, Morten Mariager, Morten Munch, Nicki Madsen, Casper Broen, Nick Jakobsen, Karsten Bæk, Alexander Falk, Paw Van Urk, Patrick Dam og Jonas Rindom.

Målscorer: Alexander Falk & Morten Mariager

Dagens Spiller: Alexander Falk