Serie 3: Horsens fS 0-0 Horsens B

oktober 8, 2016

Spillested: CASA Horsens

Horsens fS 0 - 0 Horsens B

Med 2 sejre i bagagen gik vi ind til kampen med stor selvtillid. Vi skulle dog først finde 14 mand der kunne spille. Der var ingen af klubbens 3 målmænd der kunne spille, så Jesper Lund, der havde været til Reborn in Hell løbet op til kampen, var sat i målet. Der blev debut til Kaspar Puus og jeg selv måtte være 14. mand. Kaspar er spiller nummer 27 der kom i spil i sæsonens 11. kamp.

Det er ikke den optakt jeg hverken håber eller forventer til en topkamp. Det er desværre realiteterne. Ønske scenariet hvor man tilmelder sig fodbold og deltager 100% må jeg kigge længe efter.

Ydermere var vi midt i et kaos af Amerikanske fodboldspillere, hvorfor vi måtte vente på at få et omklædningsrum. Det skabte uro og fjernede lidt af fokus fra vores optakt. Set i bakspejlet skulle vi have protesteret og bedt om udsættelse af kampen!!

Det gav selvsagt bange anelser. Men kiggede jeg på navnene der var med, så var der intet at frygte. Fra start blev der også arbejdet hårdt og vi lykkes flere gange med at stresse HFS’erne til fejl og skabte den største chance i kampen til Kenneth Andersen. Jeppe Svenningsen (højre back), spiller 1-2 med Jan Kaxe og Jeppe kommer alene igennem med HFS målmanden. Uselvisk spiller han på tværs til Kenneth Andersen (venstre back) der må se sin afslutning blokeret af en HFS forsvar.

I anden halvleg HFS sætter sig mere på spillet jo længere vi kommer hen i kampen. De forbliver dog ufarlige da de spiller alt for langsomt, mod vores stærke defensive organisation. Med 5 minutter igen får vi en MEGA chance til Kasper Jensen. Alene igennem med HFS lidt tunge midterforsvar, bliver vinklen for spids ved afslutningen og HFS keeperen redder den.

Sportslige Hilsener

De 14 udvalgte: Jesper Lund, Jeppe Svenningsen, Morten Mariager, Kristian Gadeberg, Kenneth Andersen Nicki Madsen, Morten Munch, Kasper Jensen, Jacob Boisen, Alexander Falk, Jan Kaxe, Kasper Puus, Nick Jakobsen og Jesper Rasmussen

Målscorer: N/A

Dagens Spiller: Morten Munch