Serie 3: Horsens Freja 2-3 Horsens B

september 24, 2016

Spillested: Vestergade Stadion

Horsens Freja 2 - 3 Horsens B

Efter den spille- og resultatmæssige dårligste periode i min tid som HB træner, med 3 nederlag på stribe, var det tid til at komme oven på igen. Og hvem andre kan give den motivation til at vinde, end vores naboer fra Horsens Freja.

Vi starter lidt famlende og glemmer desværre nogle aftaler. Efter de begynder at sidde dér, får vi trykket Freja på deres akillessene og skabt chancer til mål. Efter 15 minutter får Karsten Bæk tilkæmpet sig et straffespark, som Kristian Gadeberg sikkert eksekverer til 1-0. Efter 30 minutter kommer Freja på 1-1. Vi taber en markering, der på et indlæg får headet i mål til 1-1. I det 45. minut får vi igen presset Freja forsvaret til en fejl og Alexander Falk kan et stykke uden for feltet, banke bolden i mål til 2-1.

Efter 60 minutter gør Jan Kaxe det til 3-1, på assist fra Paw Van Urk. En bold i deres bagrum er guf for Jan, der løber fra forsvaret, finter deres målmand til det lange hjørne og triller bolden i det korte. Efter 68 minutter får Freja foræret et straffespark. En bold slåes i feltet og i en hovedstødsduel med Freja angriberen, vurderer dagens dommer at Kristian holder ham nede med albuen. De scorer til 3-2. 3 minutter senere får Morten Mariager gult kort, efter en forseelse hvor han kommer for sent. Et par minutter senere får Freja et indirekte frispark i feltet. De sparker flere meter over mål. Vi skaber kun halve chancer resten af kampen, men holder fortjent stand og får de 3 point.

Jan Kaxe fremhæves for hans enorme løbearbejde i bredden, dybden og på egen bane. Holdet fremhæves ligeledes for den enorme energi der blev lagt for dagen.

Sportslige Hilsener

De 14 udvalgte: Mickey Hansen, Paw Van Urk, Morten Mariager, Kristian Gadeberg, Kenneth Andersen Nicki Madsen, Morten Munch, Karsten Bæk, Jacob Boisen, Alexander Falk, Jan Kaxe, Chris Jørgensen, Patrick Dam og Anders Lykke

Målscorer: Kristian Gadeberg, Alexander Falk & Jan KAxe

Dagens Spiller: Jan Kaxe