Serie 3: Horsens B 4-3 Horsens fS

august 21, 2016

Spillested: Vestergade Stadion

Horsens B 4 - 3 Horsens fS

3. runde mod oprykningsfavoritterne fra HFS blev en underholdende og mål rig affære. HFS havde lagt fra land med 3 sejre af 3 mulige og kunne med en sejr stikke afsted fra puljens øvrige hold.

Kampen starter som ventet med HFS meget på bolden. Det giver ikke grund til uro, da vi står stærkt i defensiven. Men på et boldtab er vi alligevel ved at blive straffet. Jacob Boisen løber side om side med en HFS’er og tackler ham. Intet ufarligt i situationen, men takseres til et gult kort. Der er spillet 5 minutter og det er kampens første frispark?! Vi holder stand i de 10 minutter vi er i undertal uden rigtig at blive truet af HFS. Efter 21 minutter kommer vi på 1-0. Jacob Boisen erobrer bolden, spiller bredt til Alexander Falk, der fra banens midte sparker bolden henover HFS keeperen der overraskes af boldtabet. Efter 28 minutter kommer vi på 2-0. Og hvilket et. I 3-4 minutter holder vi bolden i egne rækker og HFS’erne må se til som statister. De afgørende afleveringer til målet er mellem højre back Jeppe Svenningsen, der spiller bagud til Alexander Falk. Han finder Kristian Gadeberg der tæt under mål header sikkert ind til 2-0. Efter 37 minutter får HFS foræret et straffespark. Når jeg skriver foræret, så mener jeg foræret. Kristian Gadeberg glider og sparker bolden væk. En HFS spiller sparker i læggen af Kristian og får straffe. Oveni får Kristian et gult kort. Brian Holst redder i første omgang sparket, men på returen scorer HFS til 2-1. Blot nogle minutter efter udligner HFS til 2-2. En kopi fra vores første kamp i år, hvor vi smider bolden centralt og straffes på omstillingen. Lidt heldigt bliver skuddet rettet af og snyder Brian i målet.

I de første 5 minutter af 2. halvleg skal vi spille en mand i undertal og aftalen er at holde stand og forsvare. Jacob Boisen vil det anderledes. Han får bolden på egen banehalvdel fra Alexander Falk og i bedste Boisen stil løber han fra HFS forsvaret og med 8 meter fra målet hamrer han bolden op i hjørnet uden chance for keeperen. Med 30 minutter igen kommer vi på 4-2. Hårdt arbejdende Alexander Falk erobrer bolden ved HFS baglinje og sender bolden ind i hovedet af Kristian Gadeberg. Så troede vi kampen skulle være lukket. Minuttet efter får Morten Munch gult kort i en situation hvor han kommer for sent i en tackling. Vi når knap at blive fuldtallige før HFS reducerer til 4-3. Et hjørnespark bliver først clearet, men på det efterfølgende indlæg er vi langt fra 2 markeringer, hvor første mand header til nummer 2, der header ugeneret bolden i mål. De sidste 20 minutter er nervepirrende og HFS kommer også til en friløber. Heldigt for os, er afslutningen uden kvalitet. Vi har til slut nogle angreb hvor vi ikke får spillet chancen stor nok til at få udbytte. Morten Munch får med 1 minut igen gult kort nummer 2 og dermed rødt kort.

Banens bedste var igen Alexander Falk der med 1 scoring og 3 assist, var afgørende for os ved alle målene.

Sportslige hilsner

De 14 udvalgte: Brian Holst, Jeppe Svenningsen, Morten Hansen, Paw Van Urk, Morten Mariager, Nicki Madsen, Morten Munch, Karsten Bæk, Kristian Gadeberg, Jacob Boisen, Alexander Falk, Casper Broen, Casper Bo Jensen og Nick Jakobsen.

Målscorer: Kristian Gadeberg 2, Alexander Falk & Jacob Boisen

Dagens Spiller: Alexander Falk