Serie 3: Horsens B 3-1 Stautrup IF

oktober 3, 2016

Spillested: Vestergade Stadion

Horsens B 3 - 1 Stautrup IF

I silende regnvejr, skulle vi følge op på sidste weekends sejr. Optakten var ikke optimal, da Nicki Madsen ikke kan gennemfører opvarmningen og må udgå. Rokeringerne giver os en nervøs start, hvor vi sætter os selv i nogle farlige situationer. Vi skal prise os lykkelige over manglende effektivitet fra Stautrups side. Efter 13 minutter kommer vi ud af ingenting på 1-0. Alexander Falk presser Stautrup forsvaret og får spiller Jan Kaxe alene igennem. Han eksekverer sikkert og vi er foran 1-0. Det ændre ikke noget på kampbilledet hvor vi fortsat smider mange bolde væk og bliver presset i bund. I det 25. minut kommer Stautrup på 1-1. En Stautrup spiller drager en større fordel ved at tage bolden med hånden, spiller på tværs og deres angriber kan udligne. Vi stander desværre op i situationen i stedet for at arbejde videre til dommeren fløjter. En forkert/manglende kendelse eller ej, har vi stadig muligheden for at forhindre denne scoring. Stautrup presser os fortsat i bund og vi kan være glade for at holde 1-1 til pausen.

I anden halvleg kommer vi lidt bedre med, uden at blive farlige. Stautrup har stadig tilløb til store chancer, men ved den sidste aflevering manglede de kvalitet. Et par afslutninger fra enkelte nedfaldsbolde i feltet mangler også den fornødne kvalitet. Heldigt for os. Med 15 minutter igen kommer vi foran 2-1. Karsten Bæk spiller Alexander i fødderne, med ryggen til målet og 2 forsvarsspillere bag sig. Han laver en elegant vending imellem de to, kommer alene med målmanden og sparker i det lange hjørne. 5 minutter senere bliver det 3-1 ved Jan Kaxe. Han modtager en bolden omkring hjørneflaget fra Karsten Bæk. Om han ser målmanden er fejlplaceret eller om det er et indlæg står hen i det uvisse. Kaxe sparker bolden i mål fra en meget spids vinkel og lukker kampen.

Hvis Stautrup mener vi har stjålet 3 point fra dem i dag, kan jeg sagtens forstå dem. Heldigt for os var vi mere kyniske i og uden for felterne.

Sportslige Hilsener

De 14 udvalgte: Mickey Hansen, Nick Jacobsen, Morten Mariager, Kristian Gadeberg, Kenneth Andersen, Jeppe Svenningsen, Karsten Bæk, Jacob Boisen, Alexander Falk, Jan Kaxe, Chris Jørgensen, Jesper Lund og Kasper Jensen

Målscorer: Jan Kaxe (2) og Alexander Falk

Dagens Spiller: Morten Mariager