Serie 3: Horsens B 1-2 Horsens Freja

august 14, 2016

Spillested: Vestergade Stadion

Horsens B 1 - 2 Horsens Freja

Premiere kampen mod naboerne blev desværre ikke den start vi ønskede.

Der til var vi ikke klar på opgaverne, manglende fokus i de første minutter og løb uden bold.

Vi kommer bagud 1-0 efter 2 minutter. En aflevering på den centrale midtbane uden adresse, førte til en kontra, hvor Horsens Freja kommer til baglinjen, spiller på tværs og sikkert scorer til 1-0.

I 2. halvleg gentager historien sig. Denne gang scorer Freja efter blot 25 sekunder. En kikset aflevering fører igen til en kontra og Freja scorer til 2-0. Vi formår aldrig at sætte et tryk og skabe nævneværdige chancer.

Vi rammer desværre en kollektiv offday.

Sportslige hilsner

De 14 udvalgte: Brian Holst, Jeppe Svenningsen, Jesper Lund, Morten Mariager, Morten Hansen, Nicki Madsen, Karsten Bæk, Kenneth Andersen, Martin Knudsen, Paw Van Urk, Casper Broen  og Alexander Falk.

Målscorer: Jesper Lund

Dagens Spiller: Jesper Lund