Serie 3: Horsens B 1-2 Hatting/Torsted Fodbold

oktober 16, 2016

Spillested: Vestergade Stadion

Horsens B 1 - 2 Hatting/Torsted Fodbold

Den første af 3 matchbolde der kunne sikre os endnu en sæson i serie 3 fik en rodet optakt. Fra holdet blev sat torsdag, til kampen blev spillet søndag, blev der foretaget 4 ændringer. Om det var årsagen til at vi ikke ramte dagen skal være usagt. Jeg vil dog fastholde at de 14 mand der var med, har et højere niveau at spille på end de viste.

Tekniske fejl hvor bolden smutter ud over sidelinjen, første berøringer der var langt under vanlig standard og en ikke eksisterende trussel mod HT’s målmand var bare nogle af stikordene fra kampen. Inden kampen når at sætte sig, kommer vi foran 1-0 ved Alexander Falk. Et udspark fra Brian Holst, springer over HT forsvaret og sender Alexander Falk mod mål. Fra kanten af feltet sparker han i det lange hjørne uden chance for HT’s målmand. Herefter melder vi os ud af kampen og HT kommer på 1-1 efter et boldtab centralt. Der går dog 15 sekunder før bolden er i nettet og vi havde rig mulighed for at få tacklet af ind til flere gange, men den store passivitet udnyttede HT.

HT kommer på 2-1 20 minutter ind i 2. halvleg. En afslutning rettes af og snyder Brian Holst i målet. Vi skaber ikke noget der bliver rigtig farligt og taber fuldt fortjent til et rutineret HT mandskab.

Sportslige hilsener

De 14 udvalgte: Brian Holst, Jeppe Svenningsen, Kristian Gadeberg, Morten Mariager, Kenneth Andersen, Nicki Madsen, Jesper Lund, Chris Jørgensen, Kasper Jensen, Alexander Falk, Jan Kaxe, Gareth Davies, Jonas Rindom og Paw Van Urk

Målscorer: Alexander Falk

Dagens Spiller: Morten Mariager