Serie 3: Horsens B 1-2 AIA/Tranbjerg

september 18, 2016

Spillested: Vestergade Stadion

Horsens B 1 - 2 AIA/Tranbjerg

Vi havde foretaget nogle taktiske ændringer til kampen, i forventning om at komme højere op på banen og presse modstanderen. Det lykkes i første halvleg, hvor AIA virker frustrerede over den manglende plads. Frustrationen kommer til udtryk da en AIA spiller brokker sig til et gult kort. AIA står meget højt med deres forsvarslinje og inviterer til bolden i dybden. Det lykkes et par gange men ikke i nærheden af hvad vi bør gøre. Jesper Lund kommer alene igennem, men væltes i en 50/50 duel med keeperen. Alexander Falk har et par afslutninger der ikke bliver helt farlige. Kort før pausen får Chris Jørgensen gult kort, for farligt spil. Herfra kommer vi efter AIA spillerne og fanger ikke momentum igen. Hvor vi i første halvleg lykkes at presse dem, var vi i 2. halvleg for langt fra dem.

Efter en times spil kommer vi bagud 1-0. Mickey, der i sidste kamp var vores bedste mand, går forkert af et indlæg og bolden sejler i mål. Efter 75 minutter har AIA et ufarlig skud, hvor Mickey taber bolden for fødderne af en AIA spiller, der kan score til 2-0. Med 12 minutter igen bliver Jesper Lund nedlagt af AIA’s bagerste mand og får korrekt rødt kort. På dette frispark sparker og scorer Jesper Lund. Vi får trykket AIA de næste 5 minutter, men et dumt gult kort til Morten Munch stopper vores pres og vi får ikke skabt flere muligheder.

Sportslige Hilsener

De 14 udvalgte: Mickey Hansen, Chris Jørgensen, Jesper Lund, Morten Mariager, Patrick Dam Mortensen, Morten Munch, Kasper Jensen, Alexander Falk, Jacob Boisen, Kristian Gadeberg, Kenneth Andersen, Paw Van Urk, Casper Bo Jensen og Karsten Bæk

Målscorer: Jesper Lund

Dagens Spiller: Casper Bo Jensen