Serie 3: FC Skanderborg 2-4 Horsens B

oktober 22, 2016

Spillested: Fælleden, Skanderborg

FC Skanderborg 2 - 4 Horsen B

Der var revanche i luften mod Skanderborg. I det omvendte opgør tabte vi fortjent 4-1, til et velspillende Skanderborg hold, der nærmere lignede en oprykker end en nedrykker.

I dagens opgør var det os der satte dagsordenen. Vi fik investeret fysisk, vi kommer først på 2. bolde og vi investerede i omstillinger. Vi kommer på 1-0 efter 20 minutter ved Kenneth Andersen. Kasper Jensen trækker bolden med ind centralt fra venstre side og spiller bredt modsat til Kenneth Andersen. Kenneth trækker ind i banen, sætter sin direkte mand og placerer med venstre benet bolden i mål. Det bliver 2-0 inden pausen ved Alexander Falk. Kenneth Andersen spiller Alexander dybt/i fødderne og alene med målmanden afventer Sander målmandens udfald og chipper bolden over ham. En afslutning i høj klasse.

Efter pausen går vi lidt i stå og sidder for langt fra Skanderborg. Det bliver straffet efter 55 minutter, hvor de kommer til baglinjen, spiller på tværs til en fremstormende angriber, der sikkert eksekverer til 1-2. Efter 65 minutter kommer vi på 3-1 ved Kasper Jensen. Kalle erobrer selv bolden, løber mod Skanderborg målet og udplacerer deres målmand. Stærkt defensiv arbejde og kynisk af Kalle. Med 15 minutter igen får Alexander Falk gult kort og vi kommer igen under pres. Minuttet før vi er fuldtallige, kommer Skanderborg på 2-3. Med 2 minutter igen, kommer Kasper Jensen på banen igen. Han skal blot bruge 30 sekunder på at lukke kampen til 4-2. Morten Munch erobrer bolden og sender Kalle afsted mod mål. Alene med keeperen er Kalle igen iskold og score. Stærkt af Munch og stærkt af Kalle at vise den kynisme vi tidligere har manglet fra hans side.

Der er store roser til hele holdet for det enorme arbejde der blev lagt for dagen.

Med sportslige hilsener

De 14 udvalgte: Brian Holst, Jeppe Svenningsen, Kristian Gadeberg, Morten Mariager, Paw Van Urk, Nicki Madsen, Morten Munch, Kenneth Andersen, Kasper Jensen, Alexander Falk, Jan Kaxe, Gareth Davies, Jonas Rindom og Chris Jørgensen

Målscorer: Kasper Jensen (2), Alexander Falk & Kenneth Andersen

Dagens Spiller: Kenneth Andersen