Serie 3: AIA Tranbjerg 3-0 Horsens B

august 23, 2016

Spillested: Grønløkke Stadion

AIA Tranbjerg 3 - 0 Horsens B

Med 2 friske sejre i bagagen tog vi til Tranbjerg med masser af selvtillid.

Desværre var det også et fysisk træt HB mandskab. Vi spillede kamp torsdag, søndag og nu igen tirsdag. AIA/Tranbjerg havde spillet tirsdag ugen forinden og i lørdags. Vi skal ikke tage noget af æren fra AIA’s sejr, men vi var med i de første 45 minutter hvor benene kunne følge med. Herefter var vi efter AIA i alle aktioner og HB spillerne bad på skift om at blive skiftet ud.

I første halvleg kommer vi til et par gode afslutninger fra Alexander Falk, men tydeligt trætte ben, fra den normalt hårdt skydende Falk, gjorde at vi aldrig blev helt farlige. Vi kommer et par gange til baglinjen og får spillet på tværs, men igen manglede vi noget investering i at komme med i feltet, hvor det gør ondt på modstanderen.

Anden halvleg er ikke langt henne før vi er bagud 1-0. Et indlæg bliver omsat til mål. Kort efter har vi en stor chance til Kristian Gadeberg. Kasper Jensen sætter sin direkte oppasser, spiller på tværs til Kristian, der uheldigt får sparket på stolpen. 5 minutter senere står der 2-0, hvor AIA’s dygtige højre side spiller os tynde, løber fra os og scorer. Kort tid efter er det 3-0, hvor et skud rammer overliggerne og Brian i nakken, før den triller ind.

Vi mødte i dag det bedste hold til dato. Helt nedefra en keeper der stod langt ude af sit mål og agerede sweeper, til et forsvar der havde masser af ro på bolden. Bedst var de over deres højre side, hvor back og kantspilleren gjorde ondt på os.

Casper Bo Jensen fremhæves for en utrættelig indsats.

Sportslige Hilsener

Dagens 14 udvalgte: Brian Holst, Paw Van Urk, Jesper Lund, Morten Hansen, Casper Bo Jensen, Nicki Madsen, Nick Jakobsen, Karsten Bæk, Kristian Gadeberg, Jeppe Svenningsen, Alexander Falk, Chris Jørgensen, Kasper Jensen og Morten Mariager

Målscorer: N/A

Dagens Spiller: Casper Bo Jensen