Kampreferater

april 22, 2015

Spillested: Holme Skole

FFD Kralupy 3 - 2 Horsens B

Onsdag aften klokken 18.30 spillede HB’s damehold den første kamp i forårssæsonen 2015.

Holdet var fra start af, præget af en del nervøsitet og det virkede som om at vi ikke rigtig var tilstede på banen. Om det var kampens tidspunkt, der gjorde at pigerne ikke var helt klar fra start, skal jeg ikke konkludere på, men det var i hvert fald en irritationsfaktor for flere af spillerne. Banens hårde underlag og FFD Kralupy’s hurtige offensive spil, var med til at sætte os under pres i store dele af kampen, men en kæmpe arbejdsindsats gjorde, at vi var tæt på at komme hjem med 1 point. Der skulle dog kun gå 10 min. før FFD Kralupy kom foran på et kontraangreb, som Gitte på uheldigvis fik prikket ind i eget net. Resten af 1. halvleg blev hårdt spillende og der blev gået til den inde på banen. Både fra vores side, men bestemt også fra deres side. Efter en omrokering af opstillingen, blev vores spil mere stabilt og vi tabte ikke så mange dueller på midtbanen. Det ændrede dog ikke på at det stod 1-0 ved pausen.

Vi startede usikkert igen i anden halvleg og der gik heller ikke mere end 1 minut, før FFD Kralupy kom foran 2-0. Herefter så det svært ud – og da de efter 58 min. spil kom foran 3-0, var den kamp så godt som lukket – og dog!! Pludselig begyndte vi at spille fodbold – vi turde satse og give nogen tæsk og det gav pote. En lang stikning i dybden i det 65 min. til Pia, hun satte køligt sin oppasser og sparkede bolden i det fjerneste hjørne til 3-1. FFD Kralupy begyndte at se trætte og tunge ud og et frispark fra vores egen banehalvdel gjorde at vi også kom på 3-2. Nanna sparkede bolden hårdt op mod deres målfelt og målmanden blev snydt af det dårlige underlag. Herefter søgte vi scoringen til 3-3, men den kom desværre aldrig.

Vi vil huske kampen for, at vi ikke spillede kønt, men fightede godt gennem det meste af kampen. Hvis vi skal kigge lidt kritisk på tingene, så var vi ikke gode nok, når vi havde bolden. Vi turde ikke spille fodbold, hvilket gjorde at vi kom under pres og løb RIGTIG MEGET! Næste kamp skal vi være 100 % klar fra start!

Kampens spiller blev Pia Bovien med 7 stemmer!

Til sidst vil jeg gerne takke for opbakningen i Aarhus. Selv på udebane kan vi stadig mønstre god opbakning. DEJLIGT!

Stefan og Maler

Næste kamp er onsdag d. 29/4 18.30 ude mod Vejle B.

Målscorer: Pia Bovien & Nanna Rasmussen

Dagens Spiller: Pia Bovien